Populaire aanbieders

Het aanbod van cursussen is onwijs groot, er zijn een hoop cursussen te volgen. Vandaar dat er ook een flink aantal aanbieders zijn die je via Cursus web kunt vinden. Door het grote aanbod kan het lastig zijn om de geschikte aanbieder van opleidingen te vinden. Welke cursus aanbieder is het voordeligst? Welke aanbieder beschikt over de juiste cursus voor mij? Welke cursus aanbieder is het meest betrouwbaar? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf stelt bij de zoektocht naar een geschikte aanbieder.

Grote namen

Als je jezelf alleen al minimaal verdiept in cursussen dan zijn er een aantal namen die er gelijk bovenuit steken. De grootste namen onder de aanbieders zijn: NCOI, NTI, LOI, NHA en Laudius. Wanneer je kiest voor een van deze aanbieders dan weet je in ieder geval zeker dat je bij een goede en betrouwbare cursus aanbieder zit. Deze aanbieders hebben ook een breed aanbod aan verschillende cursussen. Bijna allemaal hebben ze zowel vakinhoudelijke als hobby of vrije tijds cursussen. Ook hebben ze cursussen om vaardigheden en algemene ontwikkeling te verbeteren. Oftewel, ze zijn van alle markten thuis. Het hoeft natuurlijk niet direct te betekenen dat hier de geschikte cursus aanbieder voor jou tussen zit, maar het zijn wel de grootste namen.

Universiteiten

Wereldwijd zijn er universiteiten die cursussen aanbieden. Een universiteit is een populaire cursus aanbieder om gratis cursussen te volgen. Universiteiten die hierbij aangesloten zitten maken deel uit van een collectief genaamd MOOC (Massive Open Online Courses). Wereldwijd zijn er een hoop uni’s die hierbij aangesloten zitten. Ook Nederlandse universiteiten van Delft, Amsterdam, Leiden, Utrecht, Wageningen, Rotterdam en Groningen.

Waarom populaire aanbieders?

Een populaire cursus aanbieder is niet voor niets geliefd. Ze zouden niet zo groot kunnen zijn als de mensen die bij hen cursussen volgen niet tevreden waren. Het is dus zeker een aanrader om de opties van deze aanbieders te bekijken. Er zullen online vast en zeker recensies te vinden zijn over de grote spelers. Maar, je bent uiteraard niet verplicht om een cursus bij hen te volgen. Denk goed na wat jij zelf belangrijk vindt aan een cursus aanbieder.